Over bedrijfsuitje Zwolle

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Zwolle er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Zwolle kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Zwolle.

Beleef een onvergetelijk personeelsuitje in Zwolle. Of u nu het Ik Hou van Holland spel, een Whatsapp Moordspel, een Schilderen als Bob Ross workshop of een kroegsport zoekt, bij zwollebedrijfsuitjes.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Zwolle organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals ApeldoornAmersfoortArnhemDeventer en Kampen. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Zwolle

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Apeldoorn
Arnhem
Barneveld
Beuningen
Bronckhorst
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Overbetuwe
Rheden
Rozendaal
Scherpenzeel
Staphorst
Oldenzaal

Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Groesbeek
Harderwijk
Hattem
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Ommen

Tiel
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Almelo
Borne
Deventer
Dinkelland
Haaksbergen
Hardenberg
Hellendoorn
Hengelo